Je bekijkt nu INGEVULDE VACATURE: Technisch Manager (junior / medior) – Rotterdam

INGEVULDE VACATURE: Technisch Manager (junior / medior) – Rotterdam

Vastgoedbelegger Urban Industrial biedt jou als startend techneut de ideale eerste of tweede stap van je carrière in het vastgoed. Wil jij aan de slag met het dagelijks en planmatig onderhoud van de portefeuille in Rotterdam en omstreken? Lees dan snel verder!

Aanbod

 • Mooie kickstart of vervolgstap van je carrière bij een toonaangevende investeerder;
 • Werken in een ondernemend en jong team onder de vleugels van zeer ervaren vastgoedspecialisten;
 • Een open maar professionele organisatie met korte lijnen en ruimte voor initiatief;
 • Goede arbeidsvoorwaarden met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Marktconform salaris, afhankelijk van je eerdere ervaring;
 • Uitgangspunt is fulltime;
 • Standplaats Rotterdam.

De functie
Als technisch manager vervul je een zeer belangrijke rol binnen het beheer van de portefeuille en vorm je samen met de commerciële afdeling de ‘oren en ogen’ richting de huurders. Als technisch manager houd je je bezig met (de planning van) het technisch beheer waaronder planmatig onderhoud (MJOB), kleine verbouwingen en verduurzaming. Hiertoe behoren onder andere het inspecteren van objecten en het opstellen van inspectie rapportages, afwikkelen van opleveringspunten en servicekosten begrotingen. Daarnaast is er ruimte om je steentje bij te dragen aan een van de vele (her)ontwikkel projecten die gepland staan binnen de portefeuille. 

Maar je draait je hand ook zeker niet om voor de dagelijkse klusjes, zoals het opnemen van meterstanden, het opleveren van bedrijfsunits ten behoeve van huurcontracten, het afwikkelen van meldingen en storingen van en naar huurders. Hiermee draag je bij aan het ontlasten van de assetmanagers en het optimaliseren van de huurderservaring, een essentieel onderdeel van je rol waarbij je veelvuldig in contact staat met huurders en service- en onderhoudspartijen. Kortom, een zeer diverse rol waarbij geen dag hetzelfde is!

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO of WO werk- en denkniveau met een technische achtergrond/ afgeronde technische opleiding;
 • Je hebt een aantal jaar relevante professionele werkervaring.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je beschikt over een goede beheersing van MS Office.
 • Gedreven en ambitieuze teamspeler die gestructureerd en zelfstandig kan werken;
 • Relatiegericht, integer en besluitvaardig.

Werken bij Urban Industrial
Urban Industrial, een jong en dynamisch bedrijf, investeert in industrieel vastgoed in Nederland met een lange termijnstrategie en een focus op de Randstad. Het bedrijf bestaat uit 18 gedreven vastgoed specialisten, kantoorhoudende in Amsterdam en Rotterdam. Het hoofdkantoor heeft een moderne uitstraling en staat te midden van de huurders; er wordt gewerkt in een open kantoortuin, ze lunchen gezamenlijk aan de bar en spelen zo nu en dan een potje tafeltennis. Kortom, er hangt een informele sfeer waarbij professionaliteit hoog in het vaandel staat. Het technisch- en commercieel management van onze portefeuille doen zij intern waardoor ze in nauw contact staan met de huurders en precies weten wat er speelt binnen de portefeuille.

Middels grofweg 100 transacties over de afgelopen 6 jaar, heeft Urban Industrial een zeer sterk track-record opgebouwd en is zij uitgegroeid tot de meest toonaangevende speler binnen de industriële vastgoedmarkt in Nederland. Momenteel bestaat de portefeuille uit ruim 100 objecten met een waarde van meer dan EUR 1 miljard, meer dan 450 huurders en verschillende vastgoedfinancieringen. Om een goede service aan de groeiende huurders te kunnen blijven verlenen en om de conditie van de panden optimaal te houden, zijn zij op zoek naar een technisch manager om het team van regio Rotterdam te versterken.

Deze vacature is ingevuld, solliciteren is helaas niet meer mogelijk.